Αποστολές & επιστροφές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 16.00 προετοιμάζονται την ίδια μέρα και αποστέλλονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη, εκτός απροόπτων. Η παράδοση γίνεται συνήθως εντός 1-3 εργάσιμων στην Αττική και εντός 1-4 εργάσιμων ημερών στην υπόλοιπη Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης. Όλα τα
προϊόντα αποστέλλονται σε όλη την Αθήνα με Flash Runner & Elta Courier, στην υπόλοιπη Ελλάδα με Elta Courier, και σε Κύπρο, Ε.Ε., Η.Π.Α., Καναδά και Ασία με την εταιρία Fedex/TNT.

Αποστολές προϊόντων εντός Ελλάδας
– ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή για αγορές από 35,00€ και έως 10 κιλά και άνω για Αττική & όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.
– Έξοδα Αποστολής Αττική: το κόστος αποστολής είναι 4€ για την αποστολή προϊόντων έως 4kg. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1,00€. Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες μέρες.
– Έξοδα Αποστολής Υπόλοιπη Ελλάδα: το κόστος αποστολής είναι 4€ μέχρι 4kg. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 1,00€ & 1,50€ ποσό αντικαταβολής. Παράδοση σε 1-4 εργάσιμες μέρες.

*Τα προϊόντα που διατίθενται με την ένδειξη “Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας” χρειάζονται από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες για να αποσταλούν. Οι πελάτες θα ενημερώνονται τηλεφωνικά ή με email για την ακριβή ημερομηνία αποστολής.

Αποστολές προϊόντων στην Κύπρο

Το κόστος αποστολής προϊόντων στην Κύπρο είναι 13€ για κάθε παραγγελία έως 3kg. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 0,50€.
Αποστολές προϊόντων εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης

Οι αποστολές γίνονται με υπηρεσία Economy Express της εταιρίας FEDEX/TNT και ο χρόνος παράδοσης διαφέρει ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.

– Τα έξοδα αποστολής είναι 13€ στα 3kg. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση 0,50€.
– Για την επιλογή αποστολής με ταχύτερη μέθοδο EXPRESS, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τυχόν επιπλέον χρεώσεις.
– Για παραγγελία από 100€ και άνω και έως 8 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ & ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Ελαττωματικό Προϊόν
Στην περίπτωση που λάβετε ελαττωματικό προϊόν παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 3 ημερών* από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας ώστε να προβούμε σε αντικατάστασή του, ή επιστροφή του χρηματικού ποσού που καταβλήθηκε για την αγορά του ελαττωματικού προϊόντος.
Τα μεταφορικά έξοδα σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνουν το Bean & Herb.
Επιστροφή/Ακύρωση Παραγγελίας
Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας και να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής τους, εφόσον τα προϊόντα επιστραφούν κλειστά και στην αρχική τους κατάσταση.
Απαραίτητη προϋπόθεση να μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, η οποία θα πρέπει να περιέχει οπωσδήποτε μέσα το αποδεικτικό πληρωμής.
Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού παραλάβουμε και ελέγξουμε τα προϊόντα και σε κάθε περίπτωση εντός 14 εργάσιμων ημερών, με τον ίδιο τρόπο που πληρώσατε.
Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη.